-20%

Αντλία Πέους Αέρα – VX101 Male Enhancement Pump Red

24.90 19.94

Αν ψάχνετε για μία αντλία/μεγεθυντή πέους ιδανική για να ξεκινήσετε την ενδυνάμωση του πέους σας, τότε η VX101 Male Enhancement Pump Red είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε!

Σχεδιασμένη ειδικά για να προσφέρει αποτελέσματα, αυτή η αντλία δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει καθώς θα λάβετε τα οπτικά αποτελέσματα που επιθυμείτε, ενώ θα δυναμώσετε την στύση σας ακόμα παραπάνω, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας πραγματικός επιβήτορας.

Η χρήση της είναι πανεύκολη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το πέος σας στην αντλία, να πιέσετε την σκανδάλη όσο χρειαστεί μέχρι να δημιουργήσετε το απαραίτητο κενό αέρος και να αυξήσετε την αιμάτωση του πέους σας και όταν είστε έτοιμοι, απλά πατάτε το ειδικό κουμπί απελευθέρωσης.

Τέλος, στη συσκευασία θα βρείτε και ένα ελαστικό δαχτυλίδι πέους, το οποίο θα σας χαρίσει σκληρότερες στύσεις και μεγαλύτερη διάρκεια στις ερωτικές σας επαφές, ενώ αν το χρησιμοποιείτε για εκγύμναση μαζί με την αντλία, τότε η άσκηση σας θα είναι ακόμα πιο έντονη και αποδοτική.

  • Εύκολη εφαρμογή
  • Δυνατή απορρόφηση
  • Καθαρίζεται εύκολα

Σε απόθεμα

Αγορά
Add To Compare

Άμεσα διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: C00848 Κατηγορίες: , ,