-11%

Σετ 3 Αυνανιστήρια Με Δόνηση – M For Men 3 Pack BVibrating Sleeve Kit

49.90 44.90

Το M for Men Soft & Wet Set σας δίνει αυτό που θέλετε, κάθε φορά. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 3 ξεχωριστά μανίκια, για να μιμηθεί το στοματικό, κολπικό και πρωκτικό σεξ. Κατασκευασμένο από αληθοφανές υλικό X5, κάθε stroker είναι μαλακό, δεκτικό και γεμάτο με διεγερτικές υφές. Το σετ Soft & Wet Set συνοδεύεται επίσης από μια δονητική σφαίρα. Χρησιμοποιήστε την με οποιοδήποτε από τα 3 μανίκια για να ενισχύσετε την αίσθηση καθώς χαϊδεύετε. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας TPE, κάθε μανίκι είναι ασφαλές για το σώμα και καθαρίζεται εύκολα.
Η δονητική σφαίρα απαιτεί 1 μπαταρία ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνεται).

Αυτολιπαινόμενο: γλιστερό όταν είναι υγρό. Απλά προσθέστε λίγο νερό και γλιστρήστε μέσα. Υφή: απολαύστε τις ερωτικές αισθήσεις καθώς οι κορυφογραμμές κάνουν μασάζ στον άξονά σας. Να τα έχετε όλα: όμορφα διαμορφωμένα πρωκτικά. κολπικά. χείλη για πίπα. Δονείται: ο αποσπώμενος αδιάβροχος δονητής σφαίρας βουίζει τον άξονά σας για εκρηκτικούς οργασμούς. Μόνο το καλύτερο: σχεδιασμένο, κατασκευασμένο, ανεπτυγμένο, δοκιμασμένο, αγαπημένο και υπεύθυνα κατασκευασμένο από την Blush.

Οι ιδιότητες αυτολίπανσης είναι προσωρινές. Θα διαρκέσει έως και 12 χρήσεις. Για να το καθαρίσετε, πλύνετε το με σαπούνι και νερό. Σκουπίστε το με τα χέρια σας και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα πριν το αποθηκεύσετε. Χρησιμοποιήστε το προϊόν μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό. Συνιστάται να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση το νερό αφού αρχίσουν να μειώνονται οι ιδιότητες αυτολίπανσης.

Η τεχνολογία αυτολίπανσης είναι ενσωματωμένη στο ίδιο το υλικό TPE. Το συστατικό είναι ιδιόκτητο και είναι ασφαλές για το σώμα. Ο χρήστης προσθέτει νερό και αυτό θα ενεργοποιήσει την αυτολίπανση. Η ιδιότητα αυτολίπανσης διαρκεί περίπου 10 φορές, (περισσότερο ή λιγότερο) ανάλογα με το πόσο έντονα ο χρήστης είναι με το παιχνίδι. Μετά από αυτό, η αυτολίπανση θα φθαρεί και μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους λιπαντικό BOO με βάση το νερό.

3 ξεχωριστά μανίκια για να μιμούνται το κολπικό, το στοματικό και το πρωκτικό σεξ
Αυτολιπαινόμενο, ολισθηρό όταν είναι υγρό, απλά προσθέστε λίγο νερό και γλιστρήστε μέσα
Μαλακό και εύκαμπτο
Κανάλι με υφή, απολαύστε τις ερωτικές αισθήσεις καθώς οι κορυφογραμμές κάνουν μασάζ στον άξονά σας
Ανοιχτό άκρο για να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μήκος
Περιλαμβάνει δονητική σφαίρα (δεν περιλαμβάνεται μπαταρία)
Ο αποσπώμενος αδιάβροχος δονητής σφαίρας βουίζει τον άξονά σας για εκρηκτικούς οργασμούς
Αδιάβροχος IPX7
Μήκος: 5 – 5,25 – 5,25 ίντσες / 12,7 – 13,3 – 13,3 cm
Πλάτος: 2,5 – 2,25 – 2,25 ίντσες / 6,3 – 5,7 – 5,7 cm

Σε απόθεμα

Αγορά
Add To Compare

Άμεσα διαθέσιμο