Menu
Express Delivery - Αυθυμερόν Παράδοση όλων των προϊόντων μας εντός Αττικής την ίδια ημέρα!

Μεταλλικά Κλιπ Θηλών - Guilty Pleasure Nipple Erectors

Συχνές ερωτήσεις

Στο Vibrations.gr, διακρινόμαστε για την διακριτικότητα μας στον πελάτη σεβόμενοι το απόρρητο του και τα προσωπικά του δεδομένα.

Η συσκευασία που θα λάβετε είναι 100% διακριτική και δεν θα εμφανίζει πουθενά στο εξωτερικό της κανένα γνώρισμα ή λογότυπο της εταιρείας μας.

Επίσης, τα συνοδευτικά έγγραφα που συνοδεύουν την παραγγελία σας, τοποθετούνται μέσα στην συσκευασία σας και έτσι ουδείς πρόκειται να γνωρίζει το περιεχόμενο της.

Δείτε περισσότερα για την διακριτικότητα και την εχεμύθεια μας, πατώντας εδώ

Η υπηρεσία Express Delivery (Αυθημερόν Παράδοση), είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατοίκους της Αθήνας* στις μέρες & ώρες λειτουργίας του καταστήματος.


Κάνοντας χρήση της υπηρεσίας αυθημερόν παράδοσης που προφέρουμεθα παραλάβετε έγκαιρα χωρίς τις περιττές χρονοτριβές των συμβατικών μεθόδων αποστολής με κούριερ, καθώς διαθέτουμε δικό μας μέσο διανομής!


* Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία Express Delivery αναλυτικά, πατώντας εδώ!


Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλέσετε στα τηλέφωνα του καταστήματος μας (210-3459160 ή στο 6979193199) και να μας πείτε τους κωδικούς προϊόντων που θέλετε να αποκτήσετε και τα στοιχεία παράδοσης και επικοινωνίας. 

Επιπρόσθετα, σημειώνουμε πως μπορείτε να στείλετε αν θέλετε και τη παραγγελία σας μέσω VIBER ή What’s App, φροντίζοντας να μας γράψετε όλα τα απαραίτητα (κωδικός/οι προιόντος/ων και στοιχεία επικοινωνίας και παράδοσης)

* Αξίζει να σημειωθεί πως τους κωδικούς προϊόντων θα τους βρείτε κάτω από τον τίτλο του κάθε προϊόντος στο σχετικό πεδίο. 

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα σύγχρονο, καλαίσθητο και μεγάλο φυσικό κατάστημα, σε αντίθεση με τα απρόσωπα Sex Shop που συναντάτε online και οι άνθρωποι μας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν από κοντά με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας.

Συγκεκριμένα, τo Vibrations The Erotic Store, βρίσκεται στο κέντρο και στο επίκεντρο της…σέξι Αθήνας, στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό αρ.21 Τ.Κ 11854.

Βρισκόμαστε 5′ λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό Μετρό του Κεραμεικού αν κινήστε με συγκοινωνίες.

Για τους πελάτες που θέλουν να μας επισκεφθούν με αυτοκίνητο ή μηχανή, διαθέτουμε χώρο στάθμευσης μπροστά από το κατάστημα μας.

Τέλος, το κατάστημα μας λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδος Δευτέρα - Κυριακή από τις 09.00 το πρωί ως τις 00.00 τα μεσάνυχτα.

Όλα τα προϊόντα που βλέπετε υπάρχουν σε απόθεμα και έτσι είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελία είτε online, τηλεφωνικά ή στο κατάστημα μας.

Στο Vibrations.gr σε αντίθεση με τα περισσότερα online sex shop, όλα τα προϊόντα βρίσκονται στις αποθήκες μας για άμεση αποστολή και πώληση, χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, πατώντας εδώ!

Προσφέρουμε όλους τους τρόπους πληρωμής για την ευκολία σας. Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν: Αντικαταβολή, Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα, Paypal, Τραπεζική Κατάθεση.

Στο φυσικό μας κατάστημα υπάρχει POS για πληρωμή μέσω κάρτας ή εφαρμογής κινητού!

Διαβάστε περισσότερα για τους τρόπους πληρωμής  πατώντας εδώ!

Μπορείτε να αλλάξετε ένα προϊόν, εντός 14 ημερών αρκεί να μην έχει ανοιχθεί/αποσφραγισθεί η συσκευασία του, ώστε να μπορέσει να γίνει η αλλαγή σε περίπτωση που κάνατε κάποιο λάθος και επιθυμείτε ένα άλλο διαφορετικό προϊόν.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή στο κατάστημα της εταιρείας μας στην Ιερά Οδό 21, ΤΚ: 11854. Αθήνα-Γκάζι.

Μπορείτε να επιστρέψετε οι ίδιοι τα προϊόντα στο κατάστημα μας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Προσοχή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την  ειδική ενότητα επιστροφών που διαθέτει το online κατάστημα μας και να την συμπληρώσετε, λαμβάνοντας Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π).

Η αποστολή όλων των παραγγελιών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα μας ως τις 15.00, αποστέλνονται αυθημερόν.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες (2-3 ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές)

Το Vibrations.gr δεν ευθύνεται για καθυστέρηση παραλαβής των προϊόντων από την κούριερ και καθυστερήσεων σε ημέρες αργίας, κακοκαιρίας ή άλλων τρίτων παραγόντων.

Διαβάστε περισσότερα για τις αποστολές πατώντας εδώ

Εσείς έχετε ένοχες απολαύσεις και φαντασιώσεις; Φυσικά και έχετε...Για αυτό το λόγο η σειρά φετιχιστικών sex toys, Guilty Pleasure φροντίζει να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να τις πραγματοποιήσετε!

Τα κλιπ θηλών Guilty Pleasure Nipple Erectors έρχονται με δύο σφιγκτήρες και μαλακές άκρες και σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό τους, προσφέρουν στιβαρό κράτημα πάνω στο δέρμα, ενώ οι σφιγκτήρες συνδέονται με μεταλλική χοντρή αλυσίδα 30 εκ!

Τέλος, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο και περιμένουν να τις αποκτήσετε ώστε να ζήσετε έντονες στιγμές ηδονικού "πόνου" και διέγερσης!

  • Με μεταλλική αλυσίδα 30 εκ
  • Με μαλακές άκρες
  • Στιβαρό κράτημα
Χαρακτηριστικά BDSM
ΧρώμαΑσημί, Μαύρο
ΥλικόΜέταλλο
Μήκος4 cm