-25%

Κλουβί Πέους Με Πρωκτική Σφήνα – Elite Ass Gasm Cock Blocker

74.90 56.29

H απόλυτη φυλακή για τον σκλάβο σας, ακούει στο όνομα Elite Ass Gasm Cock Blocker!

Αν έχετε παίξει  με το concept του Male Chastity (κλουβί αγνότητας για άνδρες), τότε γνωρίζετε ήδη πόσο διεγερτικό και άκρως ηδονικό στο σώμα και τον εγκέφαλο είναι και για τους δύο της σχέσης. Αν δεν έχετε παίξει, τότε θα έπρεπε…

Είτε έχετε παίξει, είτε όχι…το Elite Ass Gasm Cock Blocker απευθύνεται σε κάθε επίπεδο εμπειρίας, βάζοντας μια ελαφρά διαφορετική πινελιά στο παιχνίδι, καθώς έχει και πρωκτική σφήνα!

Σχεδιασμένο να αγκαλιάζει σωστά το πέος και τους όρχεις, αυτό το κλουβί πέους έχει ατσάλινο δακτύλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται το κλουβί. Το κλουβί διαθέτει τρύπα για ούρηση, κάνοντας το ιδανικό στη χρήση για αρκετές ώρες

Η σφήνα των 9 εκατοστών σε μήκος και των 3 εκατοστών σε διάμετρο, είναι εργονομικά σχεδιασμένη για εύκολη διείσδυση και είναι κατασκευασμένη από ιατρικής κλάσης σιλικόνη, όπως άλλωστε είναι και το κλουβί.

Τέλος οι διαστάσεις διαμέτρου του δακτυλίου είναι ρυθμιζόμενες  από τα 4.5 ως και τα 5εκ, ενώ το κλουβί έχει μήκος 12.7 εκατοστά και 4.5 εκατοστά διάμετρο.

Αν λοιπόν αναζητάτε ένα κλουβί πέους με anal lock πρωκτική σφήνα…και να είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη ώστε να μπορεί να φορεθεί και εκτός σπιτιού, χωρίς να διαγράφει στον καβάλο, σε σχέση με τα μεταλλικά, τότε μόλις το βρήκατε!
  • Κλουβί πέους με anal lock/πρωκτική σφήνα
  • Σιλικόνη ιατρικής κλάσης
  • Ρυθμιζόμενο
  • Ιδανικό για femdom/cuckold παιχνίδια

Σε απόθεμα

Αγορά
Add To Compare

Άμεσα διαθέσιμο