-38%

Ανοιχτή Σφήνα – Open Wide Tunnel Plug

27.90 17.39

Πρωκτική σφήνα tunnel plug της κορυφαίας σειράς πρωκτικών sex toys Anal Fantasy Collection με την υπογραφή της Pipedream.

Το Open Wide Tunnel Plug με ωφέλιμο μήκος τα 6.1 εκ και τα 3.7 διάμετρο, εκτός από την χρήση του όπως μια οποιαδήποτε σφήνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω του χαρακτηριστικού κενού που διαθέτει στο κέντρο της για διάφορους σκοπούς και ορέξεις…Για παράδειγμα μπορείτε να ρίξετε λιπαντικό, να βάλετε το πέος σας ή κάποιο άλλο ερωτικό παιχνίδι ή ότι άλλο βάλετε με την άτακτη φαντασία σας.

Είναι φτιαγμένη από 100% ιατρική σιλικόνη υψηλής ποιότητος και η απαλή σαν μετάξι αίσθηση που θα σας χαρίσει θα σας μείνει αξέχαστη. Ο εργονομικός της σχεδιασμός της επιτρέπει να στέκεται στην θέση της κατά την διείσδυση, ενώ κάνει εύκολη την ανάκτηση της μετά το πέρας της χρήσης.

Τέλος, όπως και σε κάθε προϊόν της σειράς Anal Fantasy, στη συσκευασία θα βρείτε 3 διαφορετικά δώρα. Δύο ειδικά καλύμματα δακτύλου και λιπαντικό για εύκολη προετοιμασία και καθαριστικό για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα μετά τη χρήση.

  • Προϊόν της κορυφαίας σειράς πρωκτικών παιχνιδιών Anal Fantasy
  • Άνετη εφαρμογή και χρήση
  • Φτιαγμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητος
  • Καθαρίζεται εύκολα
  • 3 δώρα μέσα στη συσκευασία

Σε απόθεμα

Αγορά
Add To Compare

Άμεσα διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: A00021 Κατηγορίες: , ,