Σετ Αυνανιστήρια Pornstar Series- Alexis & Zoey Mouth/Vagina

142.95

“Ο Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς!” Είναι σαν το αληθινό, ακριβώς μπροστά σου…Το μονοπώλιο έσπασε, ο Βασιλιάς αντικαταστάθηκε!

Για αρκετό καιρό υπήρχε μόνο μία επιλογή για αυνανιστήρι με εξωτερικό case ντιζάιν, αλλά η Pornstar Signature Series φέρνει την επόμενη ημέρα στα αυνανιστήρια με εξωτερική θήκη και αυτό το σετ με τις πορνοστάρ Alexis Amore & Zoey Monroe διαθέτει όλα όσα θα περιμένατε και ακόμα παραπάνω!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε δύο εξαιρετικά απαλά sleeves στο υψηλότατο επίπεδο ρεαλισμού, τα οποία μπαίνουν στην ειδική και εύκολη στο κράτημα θήκη (η οποία έρχεται με συλλεκτική συσκευασία) ώστε να διαλέξετε αυτό που θέλετε ανά πάσα στιγμή και να το χρησιμοποιήσετε.

Συγκεκριμένα,  θα βρείτε δύο τέλειες ρεπλίκες του αιδοίου της Alexis Amore και τo στόματος της Zoey Monroe, τα οποία θα πάρουν την θερμοκρασία του σώματος σας κατά την χρήση, ενώ έχουν και ρυθμιζόμενη αίσθηση αναρρόφησης!

Είναι τόσο σφικτές και απολαυστικές που θα σας φτάσουν στην απόλυτη κορύφωση χάρη στη μοναδική τους αίσθηση και το εσωτερικό τους με ραβδώσεις!  Επιπρόσθετα, για ακόμα κάτι παραπάνω, η συσκευασία περιλαμβάνει και bullet δόνησης το οποίο τοποθετείτε σε ειδική θήκη στο sleeve, προσφέροντας σας μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία αυτοϊκανοποίησης!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στη συσκευασία θα βρείτε και ειδική βάση για το κινητό σας, ώστε να βλέπετε τις σκηνές των δύο πορνοστάρ online σε HD, χάρη στο ειδικό κουπόνι θέασης που έρχεται μαζί με την αγορά αυτού του σετ!

  • Σετ με Premium Αυνανιστήρια (Αιδοίο & Στόμα) Ρεαλιστικότατης αίσθησης διείσδυσης
  • Με καλούπι απευθείας από τις πορνοστάρ Alexis Amore & Zoey Monroe
  • Παίρνουν την θερμοκρασία του σώματος
  • Ρυθμιζόμενη αίσθηση αναρρόφησης
  • Με Bullet Δόνησης
  • Με τσαντάκι αποθήκευσης & πετσέτα και σκόνη ανανέωσης/διατήρησης
  • Με ειδικό κωδικό 30 ημερών για να δείτε ερωτικές ταινίες
  • Με ειδικό σταντ για το κινητό σας για άνετη θέαση κατά την χρήση

Εξαντλημένο