-23%

Ρεαλιστικό Ομοίωμα Εκσπερμάτισης – Squirting Cock With Balls Flesh 23cm

74.90 57.80

Ρεαλιστικός dildo με ικανότητα εκσπερμάτισης με την απαράμιλλη ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια της σειράς King Cock από την Pipedream.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ρεαλιστική εμπειρία που χαρίζουν τα ομοιώματα πέους Κing Cock! Το Squirting Cock With Balls Flesh 23cm δεν αποτελεί εξαίρεση και μάλιστα διαθέτει και την δυνατότητα να σας χαρίσει μια εμπειρία ρεαλιστικής κορύφωσης, καθώς με το πάτημα της ειδικής βαλβίδας θα σας χαρίσει τα υγρά του…

Συγκεκριμένα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε με το υγρό της αρεσκείας σας την ειδική αυτή βαλβίδα, να την προσαρμόσετε στην θέση της στην βάση του dildo και την κατάλληλη στιγμή να την πιέσετε και να απελευθερώσει το περιεχόμενο του.

Αυτό το dildo είναι κατασκευασμένο από δερματολογικά ελεγμένο υψηλής ποιότητας PVC και θα σας εκπλήξει με την λεπτομέρεια του. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως τα πάντα επάνω στον King Cock είναι σχεδιασμένα για την δική σας ικανοποίηση. Υποκλιθείτε λοιπόν στον Βασιλιά του ρεαλισμού και αφήστε τον να σας δείξει όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά της απόλαυσης του βασίλειου του!

  • Με την ποιότητα της σειράς Κing Cock της Pipedream
  • Yψηλό επίπεδο ρεαλισμού
  • Δυνατότητα εκσπερμάτισης
  • Εύκολο στη χρήση
  • Made In The USA

Σε απόθεμα

Αγορά
Add To Compare

Άμεσα διαθέσιμο