Αποστολές και Πληρωμές

Αποστολές/παραλλαβές Προϊόντων

 

Στο Vibrations Erotic Store διαφυλάττουμε με αυστηρά κριτήρια ασφάλειας και εχεμύθειας τα προσωπικά σας δεδομένα εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν φέρουν στο εξωτερικό τους κανένα λογότυπο ή διακριτικό γνώρισμα της εταιρίας ή της ιστοσελίδας μας.Τα συνοδευτικά έγγραφα τοποθετούνται εντός της συσκευασίας ενώ ως αποστολέας του δέματος αναγράφεται ο διακριτικός τίτλος '' Α. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ  ''


Η διαδικασία εκκίνησης της παράδοσης του προϊόντος ξεκινάει από την ημέρα που γίνεται η παραγγελία. Ο παραλήπτης πρέπει να έχει συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία του για την τάχιστη εξυπηρέτησή του.

H Vibrations Erotic store δεν ευθύνεται για καθυστέρηση παραλαβής των προϊόντων σε ημέρες αργίας, κακοκαιρίας ή άλλων τρίτων παραγόντων.

Η παράδοση ενός προϊόντος γίνεται ανάμεσα σε 2-5 εργάσιμες μέρες, εκτός και αν δεν υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη, οπότε και ενημερώνεται απ' ευθείας ο πελάτης μέσω τηλεφώνου ή email.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρείας courier Γενική Ταχυδρομική και το κόστος είναι 5ευρώ. Για παραγγελίες από 50 ευρώ και άνω, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ

Εναλλακτικα, μπορείτε να παραλλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στη διεύθυνση Ιερά Οδός 21, Αθηνα, ΤΚ 11854 κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης.

Τρόποι Πληρωμής

1) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ 

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. Η εισαγωγή των στοιχείων της πσιτωτικής/χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται στην σελίδα συναλλαγών της εταιρείας VIVA με ασφάλεια.

2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

O πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR11 0172 0690 0050 6905 8138 345                          Α. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ 
  • ΕΘΝΙΚΗ: GR59 0110 1640 0000 1646 4814 181                             Α.ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ 
  • EUROBANK: GR39 0260 2090 0005 0020 1148 200                     Α.ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ 

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση

Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά. 

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

3) Με μετρητά στο κατάστημα 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο αποστολής  «παραλαβή από το κατάστημα» 

4) Με αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής (κόστος επιβάρυνσης 2 ευρώ, ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από 50ευρώ και άνω) δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως € 1.500 ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής και λοιπών επιβαρύνσεων) ποσού μεγαλυτέρου των € 150 η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την προκαταβολή μέρους του τιμήματος για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης είτε με καταβολή μετρητών στο κατάστημα είτε με την χρέωση πιστωτικής κάρτας του πελάτη είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό ισχύει ιδίως, σε περιπτώσεις που κάποιο ή κάποια από τα προϊόντα απαιτείται να παραγγελθούν από προμηθευτή. 

 

PhoneΤηλ. παραγγελίες:
210.3459.160 & 697.9193.199

CardsΠαραγγείλετε με ασφάλεια, χωρίς δημιουργία λογαριασμού

ShippingΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα για σύνολο προϊόντων αξίας άνω των 50€

BoxΔιακριτική συσκευασία, χωρίς λογότυπα ή εικόνες

Express deliveryEXPRESS DELIVERY
Παράδοση σε έως 2 ώρες με ένα τηλεφώνημα! Περισσότερα...

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK

Vibrations The Erotic Store © 2018. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®