Τι είναι τα δαχτυλίδια πέους (cock rings);

Τα δαχτυλίδια πέους είναι ένα ερωτικό βοήθημα/sex toy και χρησιμοποιούνται για πιο έντονες στύσεις και εκσπερματίσεις, καθώς δημιουργούν πίεση και μειώνουν την ροή του αίματος.

Ανάλογα τον σχεδιασμό τους, τα δαχτυλίδια πέους φοριούνται κυρίως στην βάση του πέους ή στην βάση του πέους και των όρχεων πίσω από το όσχεο ή ξεχωριστά για πέος και όρχεις. Για να φορέσετε με ευκολία ένα δαχτυλίδι στο πέος θα πρέπει να το βάλετε πριν έρθετε σε πλήρη στύση ώστε να είναι πιο εύκολη και γρήγορη η τοποθέτηση του.

Αν χρησιμοποιείτε πρώτη φορά ένα δαχτυλίδι θα ήταν συνετό να το χρησιμοποιήσετε ως και 10 λεπτά περίπου ώστε να συνηθίσετε την αίσθηση πίεσης και το πως αυτό αγκαλιάζει σφικτά το πέος σας. Από εκεί και πέρα, τα δαχτυλίδια πέους έρχονται σε τέσσερις βασικά στυλ σχεδίασης, ενώ τα υλικά κατασκευής τους διαφέρουν αναλόγως την κατηγορία ή τον κατασκευαστή. Παρακάτω θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για αυτές ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει πιο πολύ.

Δονούμενα δαχτυλίδια Πέους

Τα δονούμενα δαχτυλίδια πέους μπορούν να φορεθούν είτε στη βάση του πέους μόνο είτε περνώντας τα από το όσχεο. Η λειτουργία δόνησης που διαθέτουν προσφέρουν ευχαρίστηση τόσο σε αυτόν που το φοράει όσο και στην παρτενέρ, καθώς η δόνηση ερεθίζει την κλειτορίδα με αποτέλεσμα πιο έντονες στιγμές κορύφωσης.

Αν επιλέξετε ένα δαχτυλίδι πέους με δόνηση, το βάζετε με την μεριά της δόνησης προς τα επάνω για στάσεις όπου είστε πρόσωπο με πρόσωπο με την παρτενέρ σας ή προς τα κάτω για στάσεις όπως στα τέσσερα. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως τα δονούμενα δαχτυλίδια είναι και εξαιρετικό αξεσουάρ για αυτοϊκανοποίηση του άνδρα…
Τα δονούμενα δαχτυλίδια είναι κατασκευασμένα από δερματολογικά ελεγμένο: TPE, TPR ή 100% σιλικόνη Ιατρικής ποιότητας

Δαχτυλίδια πέους με ρυθμιζόμενο στραπ

Aυτά τα δαχτυλίδια πέους διαθέτουν ειδικά κλιπ ώστε να σφίγγουν όσο ακριβώς εσείς το επιθυμείτε και να προσφέρουν την κατάλληλη διέγερση και φυσικά ακόμα πιο έντονες στύσεις και εκσπερματίσεις. Τοποθετούνται είτε μόνο στο πέος είτε πίσω από το όσχεο. Το μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρουν είναι πως χάρη στα στραπς αφαιρούνται πιο γρήγορα σε σχέση με άλλα δαχτυλίδια. Τα δαχτυλίδια πέους με στραπ, είναι κατασκευασμένα από δερματίνη, 100% γνήσιο δέρμα, δερματολογικά ελεγμένο pvc, σιλικόνη ιατρικής ποιότητας ή ακόμα και σχοινί με ειδικό κλιπ σταθεροποίησης.

Solid δαχτυλίδια πέους

Αυτά τα δαχτυλίδια πέους, δεν διαθέτουν στραπ και είναι ελαστικά για να μπορείτε να περάσετε το πέος από μέσα και έπειτα να το αγκαλιάσουν σφικτά και να προκαλέσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορούν και αυτά να φορεθούν μόνο στη βάση του πέους ή πίσω από όσχεο. Μερικά από αυτά μάλιστα διαθέτουν και ειδικές ακίδες ώστε κατά την βαθιά διείσδυση να ερεθίζεται και η κλειτορίδα της γυναίκας. Τα solid δαχτυλίδια πέους είναι κατασκευασμένα από δερματολογικά ελεγμένο TPE, PVC, μέταλλο ή σιλικόνη ιατρικής ποιότητας.

Δαχτυλίδια Πέους -Ball Spreaders

Αυτά τα δαχτυλίδια πέους διαθέτουν ειδική σχεδίαση για να εφαρμόσουν πίεση σε κάθε έναν από τους όρχεις ξεχωριστά και φυσικά να πιέσουν το πέος, για ακόμα πιο έντονη αίσθηση σε σχέση με τα υπόλοιπα στυλ δαχτυλιδιών πέους και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους λάτρεις των BDSM καταστάσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προτιμούνται γενικότερα. Η τοποθέτηση τους γίνεται ξεχωριστά για κάθε σημείο και το σφίξιμο τους μπορεί να είναι ρυθμιζόμενο ή όχι. Κατασκευάζονται από 100% δέρμα, δερματίνη, δερματολογικά ελεγμένο TPE, TPR ή μέταλλο.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η χρήση ενός cock ring δεν είναι θεραπεία κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, καθώς μοναδικός τους σκοπός είναι απλά να ενισχύσουν την στύση και να κάνουν πιο έντονη την αίσθηση και την εκσπερμάτιση. Η χρήση τους δεν ενδείκνυται αν είστε διαβητικοί, έχετε διαταραχές των νεύρων ή παίρνετε φάρμακα που αραιώνουν το αίμα (π.χ ασπιρίνη). Σε περίπτωση δυσφορίας κατά την χρήση το δαχτυλίδι πέους πρέπει να αφαιρείται άμεσα.

Δείτε όλα τα δαχτυλίδια πέους του καταστήματος και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, πατώντας εδώ!

Γράψτε την κριτική σας

Η διέυθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δε θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι

X
X