Υπηρεσία Εxpress Delivery

Δεν θέλετε να περιμένετε την διαδικασία αντικαταβολής με courier ή να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα μας, καθώς το ερωτικό mood σας είναι τέτοιο που χρειάζεστε τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα;
Το Vibrations.gr σας δίνει την δυνατότητα να έχετε τα αγαπημένα σας ερωτικά αντικείμενα σε σύντομο χρονικό διάστημα στον χώρο που θα επιλέξετε με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατοίκους της Αττικής κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα και εφόσον οι ώρες του express delivery είναι σε λειτουργία, χωρίς να χάνετε χρόνο σε εγγραφές και αποστολές με εταιρίες ταχυμεταφορών.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή για τον οποιοδήποτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τηλεφωνήσετε στο κατάστημα να δώσετε τον κωδικό του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και τα στοιχεία που θα παραδοθεί το πακέτο.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την περιοχή που θα μας υποδείξετε και συνήθως είναι μεταξύ 1 και 2 ωρών από την ώρα που θα λάβουμε την παραγγελία σας.

Η πληρωμή του ποσού γίνεται την ώρα της παράδοσης όπως θα γινόταν με την διαδικασία της αντικαταβολής. Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα έρθουν σε απόλυτα διακριτική συσκευασία χωρίς κανένα λογότυπο της εταιρίας.
Για έξτρα διακριτικότητα έχουμε την δυνατότητα να σας καλέσουμε λίγο πριν φτάσουμε στον προορισμό παράδοσης που θα μας έχετε υποδείξει!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα :

2103459160 – 6979193199

Καλάθι

Pin It on Pinterest

X
X