Πολιτική Επιστροφών & Ακυρώσεων

Επιστροφές Προϊόντων

Η πολιτική επιστροφής του Vibrations.gr έχει ως εξής:

Επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο μέσα σε 14 ημέρες από τη παραλαβή τους
• Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχει ανοιχθεί ή έχει αλλοιωθεί* η συσκευασία τους
• Να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς τους

Προσοχή: Μπορείτε να επιστρέψετε οι ίδιοι τα προϊόντα στο κατάστημα μας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Επίσης θα θέλαμε να σημειώσουμε ρητά τα εξής:

• Σαν εταιρεία δεν παρέχουμε καμία εγγύηση για τα προϊόντα πέραν της εγγύησης που τα συνοδεύει από την κατασκευάστρια εταιρεία

• Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης θέλει να κάνει χρήση της εγγύησης ενός προϊόντος που παρέχεται από τον κατασκευαστή, αναλαμβάνει ο ίδιος την επικοινωνία μαζί του και το κόστος αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος προς αυτόν.

• Δεν παρέχουμε σέρβις προϊόντων και δεν διαθέτουμε ανταλλακτικά πέρα από αυτά που μας συνοδεύουν ορισμένοι από τους κατασκευαστές.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή στο κατάστημα της εταιρείας μας στην Ιερά Οδό 21, ΤΚ: 11854. Αθήνα-Γκάζι.

* Κάθε κατασκευάστρια εταιρεία διαθέτει το δικό της σύστημα συσκευασίας των προϊόντων της. Με τον όρο “αλλοιωμένη συσκευασία” εννοούμε την οποιαδήποτε ενέργεια έχει αλλοιώσει την αρχική κατάσταση της συσκευασίας και του προϊόντος ανεπιστρεπτί. Το ίδιο ισχύει και στα προϊόντα που φέρουν ειδική ταινία ασφαλείας και αυτή δεν πρέπει επ’ ουδενί να είναι παραβιασμένη.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Η πολιτική ακυρώσεων του Vibrations.gr έχει ως εξής:

  • Αν ο πελάτης ακυρώσει μια παραγγελία όταν την έχει ήδη παραλάβει στο χώρο του, τότε ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ τα έξοδα αποστολής και επιστροφής, εκτός αν την επιστρέψει ο ίδιος στο κατάστημα μας.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας που δεν έχει αποσταλεί ακόμα, μπορεί άμεσα να επικοινωνήσει μαζί μας, πριν αυτή παραδοθεί στο κούριερ.
  • Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε πριν από κάθε ακύρωση παραγγελίας να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.

Καλάθι

{"wp_error":"cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired"}
X
X