κλασικοί δονητές

Δονητές Με Τηλεχειριστήριο - Wireless Δονητές

Ρεαλιστικοί Δονητές

Δονητες που μπαίνουν στο δάκτυλο

rabbit δονητές για διπλή διέγερση

Δονητές για την κλειτορίδα

Μινι μέγεθους δονητές

Σετ με διάφορους δονητές

Δονητές για διέγερση του σημείου G

Δονητές ζευγαριών για ταυτόχρονη χρήση από ζευγάρια

Magic Wands Δονητές Μασάζ

Sex Machines - Fuck Machines Δονητές

Δονητές

Δονητές ! Το πιο γνωστό sex toy στον υποσυνείδητο των ανθρώπων ανά την υφήλιο. Οι δονητές εμφανίστηκαν, σε μορφή παρόμοια με την σημερινή, τον 19ο αιώνα και από τότε αποτελούν έναν πιστό φίλο της παν-ανθρώπινης επιθυμίας για ερωτική διέγερση και πειραματισμούς. Μπορεί κάποτε η κατοχή ενός δονητή να ήταν ταμπού, αλλά οι δονητές πλέον είναι απόλαυση για όλους και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στις γυναίκες, καθώς σύμφωνα με έρευνες 1 στις 2 χρησιμοποιεί έναν.

Στο Sex Shop – Vibrations The Erotic Store, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σχημάτων, σχεδίων, χρωμάτων και χαρακτηριστικών σε δονητές όλων των ειδών. Από κλασσικούς δονητές, μίνι δονητές, ρεαλιστικούς δονητές, δονητές για το σημείο G, rabbit δονητές, μικρούς δονητές (τύπου bullet) συσκευές μασάζ (wand massagers), σετ με δονητές και Fuck Machines!

Δείτε την συλλογή μας και είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε τον κατάλληλο δονητή για εσάς, ο οποίος θα σας προσφέρει απόλαυση και ιδιαίτερες ερωτικές στιγμές…

Kλασικοί Δονητές

Ο κλασικός δονητής είναι μια διαχρονική και εγγυημένη επιλογή για αγορά ενός sex toy. Είτε είστε έμπειρος-η μαζί τους, είτε είστε αρχάριος-α και ξεκινάτε τώρα το ταξίδι σας στον χώρο των δονούμενων απολαύσεων! Οι κλασικοί δονητές, υπάρχουν σε πολλές παραλλαγές, αλλά η βασική τους σχεδίαση παραμένει  η ίδια στον βασικό της πυρήνα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως βρίσκονται στην λίστα των αγαπημένων και πιο διαδεδομένων sex toys των γυναικών και των ανδρών παγκοσμίως!

Έρχονται με πολλές επιλογές δόνησης και παλμών, σε πληθώρα χρωμάτων και υφής. Μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι αδιάβροχοι, ενώ μερικοί είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μπορούν με την ειδικά σχεδιασμένη άκρη τους, να ερεθίσουν ακόμα και το σημείο G! Κλασικό = απλό;  Όχι και τόσο όσο νομίζατε…

Στο Vibrations θα βρείτε τον κλασικό δονητή που ψάχνετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα μας, σε σχέδια, χρώματα, υφή, μέγεθος, για τον εαυτό σας ή τον/την σύντροφο σας ή σαν δώρο σε κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Γιατί να κάνω αγορά κλασικού δονητή;

 • Γιατί είναι πανεύκολοι στην χρήση
 • Γιατί έρχονται σε ποικιλία χρωμάτων, υλικών και σχεδίων για όλα τα γούστα
 • Γιατί ξεκινούν από χαμηλή τιμή
 • Γιατί είναι ιδανικοί για αρχάριους αλλά και προχωρημένους
 • Γιατί αποτελούν ένα ιδανικό δώρο ως πρώτο sex toy

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Ρεαλιστικοί Δονητές

Ο ρεαλιστικός δονητής συνδυάζει τα καλά δύο κόσμων. Βασιζόμενος στην ρεαλιστικότητα ενός dildo και της ικανότητας δόνησης ενός δονητή. Γεγονός που σημαίνει απόλαυση Χ2! Οι ρεαλιστικοί δονητές είναι σχεδιασμένοι σε ύφος και υφή όπως ένα κανονικό πέος και το φαλλικό τους σχήμα σε διάφορα μεγέθη και σχέδια σε συνδυασμό με τα ισχυρά μοτέρ τους, είναι σε θέση να σας οδηγήσουν σε πιο ρεαλιστικές εμπειρίες…

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους όπως κολπική ή πρωκτική διείσδυση ή και για κλειτοριδική διέγερση. Επίσης, αν δεν ανοίξουμε την δόνηση τότε τον μετατρέπουμε σε ένα κανονικό dildo, ενώ αν την ανοίξουμε επειδή χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω, τότε οι δονήσεις του θα μας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη κορύφωση. Στην ουσία δηλαδή, ένας ρεαλιστικός δονητής είναι ένα παιχνίδι 2 σε 1!

Έρχονται σε διάφορα φαλλικά σχέδια, χρώματα και λειτουργίες, ενώ πολλοί από αυτούς είναι αδιάβροχοι. Άλλοι είναι συμβατοί με strapon, ενώ άλλοι διαθέτουν ειδική βεντούζα για να στερεώνονται σε οποιαδήποτε επιφάνεια! Στο Vibrations θα βρείτε τον ρεαλιστικό δονητή που ψάχνετε σε τιμές για όλα τα γούστα.

Γιατί να κάνω αγορά ρεαλιστικού δονητή;

 • Γιατί είναι ρεαλιστικοί στην αφή και στο μάτι
 • Γιατί προσφέρουν ρεαλιστική αίσθηση διείσδυσης
 • Γιατί συνδυάζουν δονητή & dildo σε ένα!
 • Γιατί υπάρχουν συμβατοί με ζώνες strap-on
 • Γιατί αν διαθέτουν βεντούζα  στέκονται σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Rabbit Δονητές

Ένας δονητής rabbit είναι σε θέση να προσφέρει ταυτόχρονη κολπική και κλειτοριδική διέγερση. Στην ουσία είναι ένας δονητής διπλής δράσης και πήρε το όνομα “rabbit” λόγω του κλειτοριδικού διεγερτή ο οποίος πολύ συχνά έχει την μορφή αυτιών λαγού τα οποία κάνουν μασάζ στην κλειτορίδα, ενώ το κυρίως μέρος του δονητή προσφέρει κολπική απόλαυση.

Οι rabbit δονητές έχουν χαρακτηριστική σχεδίαση για αυτό το λόγο. Βέβαια ο κλειτοριδικός διεγερτής δεν έχει πάντα στο σχήμα αυτιών λαγού, καθώς οι κατασκευαστές έχουν αρκετή φαντασία…Οι περισσότεροι διαθέτουν μεγάλο συνδυασμό δονήσεων και παλμών ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς την λειτουργία που σας ταιριάζει, ενώ μπορεί να έχουν στο κύριο μέρος φαλλικό ή μη σχήμα.

Επίσης διαθέτουν περιστροφική κίνηση του κύριου μέρους τους για ακόμα πιο εκρηκτικές εμπειρίες κορύφωσης και πολλοί από αυτούς είναι και αδιάβροχοι ώστε να σας ακολουθούν και στο μπάνιο σας.Είναι ιδανικοί για παιχνίδι “σόλο” ή με τον/την σύντροφο μας και σίγουρα δικαιολογούν όλο τον “ντόρο” γύρω από το όνομα τους, μιας και είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια των γυναικών ανά τον κόσμο!

Στο κατάστημα μας, θα βρείτε rabbit δονητή κάθε χρώματος, σχεδίου και μεγέθους ώστε να αναβαθμίσετε την ερωτική σας συλλογή με sex toys ή να αρχίσετε την συλλογή σας από έναν, καθώς η χρήση τους είναι εύκολη ακόμα και από “πρωτάρηδες”.

Γιατί να κάνω αγορά δονητή Rabbit

 • Γιατί προσφέρουν ταυτόχρονη κολπική και κλειτοριδική διέγερση
 • Γιατί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο πλανήτη και όχι άδικα
 • Γιατί έρχονται σε κάθε μέγεθος, σχέδιο και χρώμα
 • Γιατί είναι ιδανική επιλογή για δώρο για το αγαπημένο μας πρόσωπο
 • Γιατί είναι εύκολοι στην χρήση ακόμα και από αρχάριους

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Μίνι Δονητές

Οι μίνι δονητές, είναι δονητές σε compact και φιλικές διαστάσεις, που συνίστανται για κολπική ή κλειτοριδική διέγερση. Έρχονται σε διάφορα σχήματα και σχέδια, ενώ μερικοί από αυτούς προσθέτουν μια νότα παραπάνω διασκέδασης με τα μοντέρνα και trendy χρώματα τους.

Ένας μίνι δονητής, χάρη στο φιλικό του μέγεθος, είναι και πολύ πιο εύκολος για διακριτική μεταφορά ώστε να τον έχετε πάντοτε μαζί σας, γεγονός που τους κάνει ιδανικούς και στην εντελώς διακριτική αποθήκευση.

Το υλικό κατασκευής τους ποικίλει ανάλογα τον κατασκευαστή και την σειρά του προϊόντος. Θα τους βρείτε σε ABS, Σιλικόνη, TPE και άλλα υλικά τα οποία το καθένα έχει ξεχωριστή υφή και αίσθηση!

Στο Vibrations.gr θα βρείτε  μίνι δονητή στην καλύτερη τιμή της αγοράς  και μέσα από τη γκάμα προϊόντων μας, θα βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει.

Γιατί να κάνω αγορά Mini Δονητή;

 • Για το φιλικό τους μέγεθος και την εύκολη και διακριτική μεταφορά και αποθήκευση
 • Γιατί η τιμή τους είναι πολύ προσιτή, χωρίς να σημαίνει λιγότερη ποιότητα
 • Γιατί, διαθέτουν τεράστια γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και μοτίβων.

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Δονητές G-Spot

Ένας δονητής G-Spot είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ερεθίζει το θρυλικό σημείο G και να προσφέρει αχαλίνωτη ευχαρίστηση! Και λέμε θρυλικό γιατί σίγουρα θα έχετε ακούσει για το σημείο G και το πως αυτό αν ερεθιστεί αρκετά προσφέρει έντονους οργασμούς και μάλιστα μπορεί να φτάσει την γυναίκα σε εκσπερμάτιση από τον κόλπο της. Αυτό το σημείο λοιπόν μπορεί να ερεθιστεί με τα κατάλληλα εργαλεία και κινήσεις και το εργαλείο ακούει στο όνομα δονητής G-Spot.

Οι δονητές G-Spot διαθέτουν κυρτή άκρη στην σχεδίαση τους σε διάφορα μεγέθη ώστε να είναι σε θέση να διεγείρουν το εν λόγω σημείο όπως κανείς άλλος δεν μπορεί. Είναι ιδανικοί για γυναίκες  που θέλουν να νιώσουν έντονους κολπικούς υγρούς οργασμούς είτε μόνες τους, είτε με τον/την σύντροφο τους.

Όπως όλοι οι δονητές, θα τους βρείτε σε διάφορα σχέδια (ακόμα και rabbit για διπλή ευχαρίστηση), χρώματα, διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και διαφορετικές υφές. Δοκιμάστε έναν σήμερα και αφεθείτε στην πρωτόγνωρη αίσθηση που θα νιώσετε ερεθίζοντας το σημείο G σας.

Στο Sex Shop μας, διαθέτουμε δονητές για το σημείο G σε μια μεγάλη γκάμα τιμής και διαφορετικών επιπέδων λειτουργιών κ.α

Γιατί να κάνω αγορά δονητή G-Spot;

 • Γιατί η ειδική του σχεδίαση θα διεγείρει το σημείο G σας
 • Γιατί η αίσθηση της κορύφωσης που χαρίζει είναι πρωτόγνωρη
 • Γιατί θα τους βρείτε σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων
 • Γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διέγερση προστάτη
 • Γιατί μπορoύν να σας φτάσουν σε γυναικεία εκσπερμάτιση (squirting)

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Δονητές Μασάζ/Μagic Wands

Ένας δονητής μασάζ ή αλλιώς γνωστός και ως magic wand, ανήκει σε μια πανίσχυρη ειδική κατηγορία δονητών που θα προσφέρουν ισχυρότατη δόνηση στη κλειτορίδα και την περιοχή του αιδοίου και χάρη στην δύναμη τους, είναι ικανοί να προκαλέσουν γυναικεία εκσπερμάτωση.

Έρχονται με διάφορες μορφές τροφοδοσίας, όπως απλής μπαταρίας, επαναφορτιζόμενοι με μπαταρία λιθίου και τέλος με τροφοδοσία πρίζας, με την τελευταία μορφή να είναι και αυτή που συνήθως προσφέρει τα υψηλότερα RPM.

Η κεφαλή τους είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη ιατρικής κλάσης και ο λαιμός τους ακολουθάει και την παραμικρή κίνηση του σώματος

Στο Vibrations έχουμε διαλέξει με προσοχή τους δονητές μασάζ του καταστήματος μας και είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει είτε τον θέλετε για τον εαυτό σας, είτε για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Γιατί να αγοράσω δονητή μασάζ/magic wand;

 • Γιατί είναι δονητές υψηλής αισθητικής και design
 • Γιατί μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε squirting (γυναικεία εκσπερμάτιση)
 • Γιατί οι επιδόσεις τους είναι και αυτές στο υψηλότερο επίπεδο
 • Γιατί διαθέτουν τις πιο μοντέρνες λειτουργίες και καινοτομίες
 • Γιατί είναι το απόλυτο δώρο στο αγαπημένο μας πρόσωπο!

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Ασύρματοι Δονητές

Ένας ασύρματος δονητής θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια και θα σας επιτρέψει να τον χειρίζεστε με το μικρό σας δαχτυλάκι πατώντας ένα κουμπάκι, όπου και αν βρίσκεστε.

Έρχονται σε διάφορες μορφές, όπως ασύρματο αυγό με δόνηση, ασύρματο bullet με εσώρουχο, ρεαλιστικός δονητής με ασύρματο χειριστήριο κ.α ώστε να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει για κάθε περίσταση και επίπεδο διέγερσης.

Ειδικά οι κατηγορίες του δονητή αυγού και του ασύρματου δονητή με εσώρουχο, θα σας βάλουν σε καυτές περιπέτειες με το ταίρι σας. καθώς μπορούν να φορεθούν εκτός σπιτιού…

Στο Vibrations, θα βρείτε ασύρματους δονητές κάθε μορφής και γούστου και είμαστε σίγουροι θα κάνουν την φαντασία και την ερωτική εφευρετικότητα σας, να χτυπήσουν limit-up!

Γιατί να αγοράσω ασύρματο δονητή;

 • Γιατί μπορείτε να τους χειριστείτε με ασύρματο κοντρόλ εύκολα και άνετα
 • Γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός σπιτιού, σε μορφή εσωρούχου με δόνηση, ασύρματου αυγού κτλ
 • Γιατί είναι μια ιδανική επιλογή για ζευγάρια που τους αρέσει η περιπέτεια…
 • Γιατί είναι το απόλυτο δώρο στο αγαπημένο μας πρόσωπο!

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Δονητές Δακτύλου

Οι δονητές δαχτύλου είναι μικρού μεγέθους δονητές που θα σας προκαλέσουν άπλετη ερωτική διέγερση και εφαρμόζουν στα δάκτυλα του χεριού.

Είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν κάτι μικρό και δυνατό, το οποίο ωστόσο είναι η προέκταση του χεριού σας για ερωτικά δονούμενα αγγίγματα όπου εσείς θέλετε.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε διαφορετικούς δονητές δακτύλου σε κάθε σχέδιο και κλίση, ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει και να ζήσετε έντονες στιγμές ευχαρίστησης, κουνώντας μόνο το μικρό σας δακτυλάκι…

Γιατί να αγοράσω δονητή δακτύλου;

 • Γιατί είναι μικροί, δυνατοί και γίνονται ένα με το χέρι μας
 • Γιατί προκαλούν ερεθισμό ταυτόχρονα με το άγγιγμα μας
 • Γιατί είναι μια ιδανική επιλογή για ζευγάρια

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Κλειτοριδικοί Δονητές

Οι κλειτοριδικοί δονητές είναι ξεχωριστή κατηγορία μινι δονητών με δόνηση, καθώς έχουν σχεδιαστεί να προκαλούν διέγερση αποκλειστικά και μόνο στην κλειτορίδα της γυναίκας και δεν ενδείκνυνται για κολπική διείσδυση.  Έρχονται σε πληθώρα επίπεδων δόνησης, χρωμάτων και σχεδίων και ένας κλειτοριδικός δονητής θα αφήσει με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης και την πιο απαιτητική γυναίκα.

Μάλιστα πολλά από τα κλειτοριδικά sex toys είναι αδιάβροχα. Στο Vibrations θα βρείτε το κλειτοριδικό sex toy που ψάχνετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα μας  για την διέγερση της κλειτορίδας είτε πρόκειται για τον εαυτό σας ή τον/την σύντροφο σας ή σαν δώρο σε κάποιο φιλικό πρόσωπο.

 Γιατί να κάνω αγορά κλειτοριδικού δονητή;

 • Γιατί προσφέρουν ευκολία στην χρήση τους
 • Γιατί υπάρχουν σε πληθώρα χρωμάτων και υφής για όλα τα γούστα
 • Γιατί είναι σχεδιασμένοι μόνο για την διέγερση της κλειτορίδας
 • Γιατί είναι ιδανικά sex toys για αρχάριους αλλά και προχωρημένους
 • Γιατί αποτελούν ένα ιδανικό δώρο προς το αγαπημένο μας πρόσωπο

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Σετ Με Δονητές

Τα σετ με δονητές είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν με μια αγορά να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία σε δονούμενα sex toys.

Η απόκτηση ενός σετ δονητών δηλαδή, μπορεί να θεωρηθεί μια έξυπνη αγορά, καθώς συνδυάζει διαφορετικούς δονητές όπως αυγά, bullet, ρεαλιστικούς κ.α σε μια συσκευασία, κάνοντας το μια ιδανική κίνηση για όσους τα θέλουν όλα και θέλουν να δοκιμάσουν άμεσα όσο πιο πολλά πράγματα γίνεται.

Στο Vibrations θα βρείτε sex toy box/σετ με δονητές με διαφορετικό πλήθος τεμαχίων, διαστάσεων και χρήσεων ώστε να πραγματοποιήσετε με μια και μόνο αγορά, όσες περισσότερες φαντασιώσεις σας. Τέλος, αποτελούν μια ιδανική πρόταση για δώρο στο ταίρι μας χάρη της ποικιλίας των όσων περιέχονται στη συσκευασία τους!

 Γιατί να κάνω αγορά σετ δονητών;

 • Γιατί προσφέρουν με μία και μόνο αγορά, ποικιλία
 • Γιατί έρχονται σε συσκευασία με πληθώρα μεγεθών και λειτουργιών
 • Γιατί είναι ιδανική επιλογή για αρχάριους αλλά και προχωρημένους
 • Γιατί αποτελούν ένα ιδανικό δώρο προς το αγαπημένο μας πρόσωπο

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Δονητές για Ζευγάρια

Οι δονητές για ζευγάρια  είναι μια ειδική κατηγορία δονητών, που θα αναβαθμίσουν την σεξουαλική σας ζωή καθώς επιτρέπουν την ταυτόχρονη διείσδυση του δονητή και του πέους.

Διαθέτουν πολλά επίπεδα δόνησης τα οποία ελέγχονται από ασύρματο κοντρόλ, ενώ ορισμένα μοντέλα όπως τα We-Vibe μπορούν να ελεγχθούν και από εφαρμογή Android ή Iphone την οποία προμηθεύεστε από το Google Play ή το App Store.

 Γιατί να κάνω αγορά δονητή ζευγαριού;

 • Γιατί επιτρέπει ταυτόχρονη διείσδυση του πέους και του δονητή
 • Γιατί έρχονται με πληθώρα λειτουργιών
 • Γιατί ορισμένοι ελέγχονται εξ’ αποστάσεως μέσω App
 • Γιατί είναι ιδανική επιλογή για αρχάριους αλλά και προχωρημένους
 • Γιατί αποτελούν ένα ιδανικό δώρο προς το αγαπημένο μας πρόσωπο

Sex Machines - Fuck Machines

Sex Machines ή Fuck Machines  είναι ειδικές μηχανές σεξ που κάνουν αυτόματη κίνηση διείσδυσης και έρχονται με διαφορετικές λειτουργίες και δέχονται διάφορα συμβατά dildo επάνω τους, ώστε να έχετε πληθώρα επιλογών.

Διαθέτουν πανίσχυρα μοτέρ και εργονομικούς βραχίωνες για κάθε γωνία διείσδυσης και έρχονται σε διάφορες μορφές, όπως sex machines χειρός ή sex machines που στήνονται σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια.

Αν λοιπόν ψάχνετε το απόλυτο στην διείσδυση, τότε ένα fuck machine είναι μια επιλογή που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει!

 Γιατί να κάνω αγορά ενός Sex Machine;

 • Γιατί είναι οι απόλυτες μηχανές σεξ
 • Γιατί έρχονται με πληθώρα λειτουργιών
 • Γιατί έχουν πανίσχυρα μοτέρ με υψηλά rpm

Νεότερες αφίξεις στην κατηγορία

Καλάθι

{"wp_error":"cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired"}
X