ΔΙΕΓΕΡΣΗ & ΟΜΟΡΦΙΑ

Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για καλύτερο σεξ, πιο έντονη διέγερση, προστασία και ομορφιά θα τα βρείτε σε αυτήν εδώ τη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, θα βρείτε λιπαντικά για σεξ, τα οποία θα κάνουν πιο εύκολη την διείσδυση και συστήνονται για χρήση με sex toys μας. Λιπαντικά με βάση το νερό, λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, λιπαντικά με βάση το λάδι και λιπαντικά για extreme ανοίγματα όπως το fisting. Έλαια μασάζ για αισθησιακές στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Έλαια μασάζ με αρώματα που θα διεγείρουν τις αισθήσεις. Προφυλακτικά όλων των ειδών για ασφαλές σεξ. Επιβραδυντικά εκσπερμάτισης για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Αρώματα με φερομόνες για διέγερση του/της συντρόφου μας και όχι μόνο και τέλος καθαριστικά για τα sex toys, τα οποία θα τα κρατήσουν καθαρά και ασφαλή μετά από κάθε χρήση.

Στο Vibrations The Erotic Store, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων διέγερσης και ομορφιάς. Δείτε τις σελίδες μας και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και κάντε καλύτερες και πιο ασφαλής τις σεξουαλικές σας εμπειρίες!

Λιπαντικά

Τα λιπαντικά σεξ είναι ένα απαραίτητο προϊόν για καλύτερη και ανώδυνη ερωτική επαφή ή χρήση των sex toys όπως δονητές, πρωκτικές σφήνες κτλ. Συγκεκριμένα λιπαίνουν και ενυδατώνουν τις κατάλληλες περιοχές, ώστε να κάνουν την διείσδυση ευχάριστη και ακόμα πιο διεγερτική εμπειρία.

Η επιλογή ενός σωστού λιπαντικού για σεξ γίνεται με βάση την χρήση για την οποία προορίζονται. Ένα Λιπαντικό με βάση το νερό, προσφέρει γρήγορη και εύκολη χρήση και ενδείκνυται για κολπική και πρωκτική χρήση, ενώ είναι συμβατό με όλα τα sex toys της αγοράς.

Ένα λιπαντικό σιλικόνης προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας λίπανση και πολύ απαλή αίσθηση και είναι ιδανικό για πρωκτική διείσδυση. Ένα λιπαντικό γεύσεων έχει ως βάση το νερό και είναι ιδανικό και για στοματικό σεξ καθώς σε αντίθεση με ένα άγευστο και άοσμο λιπαντικό νερού, διαθέτει την ιδιότητα της γεύσης κάνοντας πιο ευχάριστη και απολαυστική την διαδικασία.

Ένα λιπαντικό με βάση το λάδι προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες λίπανσης και χρησιμοποιείται με μεγάλα sex toys και για extreme ανοίγματα όπως το anal fisting. Φυσικά για Fisting παιχνίδια υπάρχουν και τα ειδικά λιπαντικά πούδρας ή fisting creams και gel λιπαντικά, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτή ακριβώς την ιδιαίτερη πρακτική διείσδυσης.

Επιπρόσθετα, ένα οργανικό λιπαντικό έρχεται με πλήρως φυτικά συστατικά και με βάση το νερό, εφόσον επιθυμείτε αυστηρά ένα τέτοιο προϊόν και είναι κατάλληλα για κολπικό και πρωκτικό σεξ. Τέλος, ένα πρωκτικό αναλγητικό κάνει ακόμα πιο εύκολη την διείσδυση μαζί με τη χρήση ενός λιπαντικού (εκτός αν πρόκειται για λιπαντικό 2 σε 1 με αναλγητική δράση), καθώς προκαλεί ένα ευχάριστο μούδιασμα στη περιοχή απαλείφοντας την όποια ενόχληση ή πόνο κατά την πράξη.

Στο Vibrations διαλέξαμε για εσάς τα καλύτερα λιπαντικά για σεξ και κάθε είδους διείσδυση και χρήση, όλα δερματολογικά ελεγμένα από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Γιατί να κάνω αγορά ένα λιπαντικό σεξ;

 • Γιατί κάνουν πιο ευχάριστη και πιο ανώδυνη την διείσδυση
 • Γιατί έρχονται σε διάφορες μορφές και με διαφορετικές βάσεις για κάθε χρήση
 • Γιατί τα λιπαντικά νερού ξεπλένονται εύκολα και δεν λεκιάζουν, ενώ είναι συμβατά με όλα τα sex toys
 • Γιατί τα λιπαντικά σιλικόνης διαρκούν ακόμα περισσότερο και προσφέρουν μεταξένια υφή
 • Γιατί τα λιπαντικά λαδιού και Fisting λιπαντικά, προσφέρουν ακόμα περισσότερη λίπανση και είναι ιδανικά για πιο extreme ανοίγματα και διεισδύσεις
 • Γιατί τα πρωκτικά αναλγητικά θα κάνουν πιο ευχάριστο μαζί με ένα λιπαντικό το πρωκτικό σεξ

Νεότερες Αφίξεις Στην Κατηγορία

Επιβραδυντικά Εκσπερμάτισης

Ένα επιβραδυντικό εκσπερμάτισης συναντάται σε δύο μορφές. Σε μορφή σπρέι και σε μορφή κρέμας. Ένα σπρέι επιβράδυνσης ή μια επιβραδυντική κρέμα θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την πρόωρη εκσπερμάτιση και θα βελτιώσει κατακόρυφα τις αντοχές σας κατά την διάρκεια της διείσδυσης και θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια και ευχαρίστηση και στα δύο μέρη. Η χρήση τους γίνεται περίπου 10 με 15 λεπτά πριν την ερωτική επαφή και διαρκούν για περίπου μία ώρα και όλα αυτά χωρίς να μειώνουν την αίσθηση της επαφής.

Στο Vibrations Sex Shop θα βρείτε επιβραδυντικά σπρέι και επιβραδυντικές κρέμες κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας είναι δερματολογικά ελεγμένα και με αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Βελτιώστε τις αντοχές και την διάρκεια των σεξουαλικών σας επαφών με ασφάλεια και απολαύστε τα αποτελέσματα…

Γιατί να κάνω αγορά ένα τζελ ή σπρέι καθυστέρησης ;

 • Γιατί είναι πλήρως ασφαλή στη χρήση
 • Γιατί καταπολεμούν την πρόωρη εκσπερμάτωση
 • Γιατί θα μεγαλώσουν την διάρκεια σας στην ερωτική επαφή
 • Γιατί δεν αλλοιώνουν την αίσθηση της διείσδυσης

Νεότερες Αφίξεις Στην Κατηγορία

Διεγερτικά Σεξ Για Άνδρες & Γυναίκες

Τα Διεγερτικά Sex είναι ειδικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα δώσουν σε άνδρες και γυναίκες την απαραίτητη τόνωση για ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και διάρκεια στην ερωτική επαφή και θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας!

Τα Διεγερτικά για καλύτερο sex, χωρίζονται σε ανδρικά διεγερτικά sex και γυναικεία διεγερτικά sex με το καθένα να δρα διαφορετικά στο σώμα χαρίζοντας μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Είτε πρόκειται για χάπια, κρέμες τζελ στύσης ή συμπληρώματα διατροφής για την αύξηση της παραγωγής του σπέρματος, οι άνδρες θα βρουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται. Επιπρόσθετα στην σχετική κατηγορία θα βρείτε και κρέμες μεγέθυνσης του πέους, αλλά και γενικότερα συμπληρώματα διατροφής που αυξάνουν την σεξουαλική όρεξη και επιθυμία.

Οι γυναίκες θα βρουν στη σχετική κατηγορία, κρέμες/τζελ διέγερσης της κλειτορίδας για περισσότερους οργασμούς, σπρέι σύσφιξης του αιδοίου, κρέμες ανόρθωσης στήθους και γλουτών και φυσικά συμπληρώματα που αυξάνουν την λιμπίντο με αποτέλεσμα περισσότερη όρεξη και επιθυμία για καυτό σεξ!

Στο Vibrations Sex Shop θα βρείτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα μας με τα καλύτερα διεγερτικά σεξ, ότι ακριβώς χρειάζεστε ώστε να κάνετε ακόμα πιο έντονη και καλύτερη την ερωτική σας ζωή, από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Γιατί να κάνω αγορά διεγερτικών για σεξ ;

 • Γιατί αυξάνουν την λιμπίντο, τονώνουν το σώμα με αποτέλεσμα μεγαλύτερη όρεξη για έρωτα
 • Γιατί θα μεγαλώσουν την διάρκεια σας στην ερωτική επαφή
 • Γιατί βοηθούν τον άνδρα να έχει καλύτερες στύσεις, ενώ ορισμένα διογκώνουν το πέος κάνοντας το μεγαλύτερο
 • Γιατί βοηθούν την γυναίκα να νιώθει περισσότερους οργασμούς
 • Γιατί βοηθούν την γυναίκα να πετύχει σύσφιξη του αιδοίου ή σύσφιξη στήθους ή γλουτών
 • Γιατί είναι πλήρως ασφαλή στη χρήση

Νεότερες Αφίξεις Στην Κατηγορία

Έλαια για αισθησιακό μασάζ

Με το κατάλληλο λάδι για αισθησιακό μασάζ, θα ανεβάσετε επίπεδο ευχαρίστησης στις ερωτικές σας στιγμές με τον/την σύντροφο σας, καθώς θα σας χαλαρώσουν κατά την διάρκεια του μασάζ και θα σας φέρουν σε διάθεση για έντονες στιγμές πάθους…

Στο Vibrations, διαθέτουμε για εσάς τα κατάλληλα λάδια για ερωτικό μασάζ. Έρχονται σε διάφορες συνθέσεις και ιδιότητες και με πολλά διαφορετικά αρώματα. Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε το έλαιο ερωτικού μασάζ που αναζητάτε και θα ζήσετε απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και πάθους με τον/την σύντροφο σας.

 Γιατί να κάνω αγορά ένα λάδι για ερωτικό μασάζ;

 • Γιατί είναι ιδανικά να φέρουν στοιχεία  έντονου αισθησιασμού στο κρεβάτι σας
 • Γιατί θα σας χαλαρώσουν και θα σας διεγείρουν
 • Γιατί έρχονται σε διάφορες μορφές και αρώματα για κάθε γούστο

Νεότερες Αφίξεις Στην Κατηγορία

Κεριά Για Αισθησιακό Μασάζ

Ένα κερί μασάζ είναι ένα αισθησιακότατο αξεσουάρ για μια όμορφη ερωτική βραδιά με το ταίρι σας, καθώς χάρη στο πλούσιο άρωμα του θα κάνει τον χώρο να μυρίζει πανέμορφα και 20 λεπτά καύσης αρκούν για να γίνει ειδικό λάδι για ερωτικό μασάζ!

Έρχονται σε πληθώρα αρωμάτων που θα σας ξεσηκώσουν και η ειδική τους σύνθεση δεν περιέχει παραφίνη όπως ένα κανονικό κερί και αφήνουν το σώμα σας να μυρίζει υπέροχα και να έχει μεταξένια υφή και αίσθηση μετά την χρήση.

Στο Vibrations, διαθέτουμε για εσάς τα κατάλληλα κεριά για αισθησιακό μασάζ. Έρχονται σε διάφορες συνθέσεις και ιδιότητες και με πολλά διαφορετικά αρώματα. Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε το κερί ερωτικού μασάζ που αναζητάτε και θα ζήσετε απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και πάθους με τον/την σύντροφο σας.

 Γιατί να κάνω αγορά ένα κερί για ερωτικό μασάζ;

 • Γιατί θα σας χαλαρώσουν και θα σας διεγείρουν γεμίζοντας το δωμάτιο με το άρωμα τους
 • Γιατί είναι ιδανικά να φέρουν στοιχεία  έντονου αισθησιασμού στο κρεβάτι σας
 • Γιατί έρχονται σε διάφορα αρώματα για κάθε γούστο

Νεότερες Αφίξεις Στην Κατηγορία

Προφυλακτικά

Ασφαλές σεξ και προφυλακτικά πάνε μαζί. Οι ερωτικές επαφές πρέπει να γίνονται με ασφάλεια και ο σημαντικότερος σύμμαχος είναι η χρήση ενός προφυλακτικού, καθώς είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο καταπολέμησης των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων. Η ασφάλεια όμως δεν σημαίνει πως δεν έρχεται με την κατάλληλη διέγερση και διασκέδαση, καθώς τα σημερινά προφυλακτικά εξασφαλίζουν στις διάφορες μορφές τους, πως η ερωτική πράξη θα είναι ευχάριστη και για τα δύο μέρη.

Διαθέτουμε επώνυμα προφυλακτικά όπως τα Pasante και τα Durex, προφυλακτικά με ραβδώσεις, προφυλακτικά με επιβράδυνση αλλά και non latex προφυλακτικά και Extra Large για εσάς που θέλετε κάτι παραπάνω σε μήκος και διάμετρο.

Στο Vibrations Sex Shop θα βρείτε επώνυμα προφυλακτικά διαφόρων ειδών, ώστε να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει. Προφυλακτικά με γεύσεις, προφυλακτικά με ραβδώσεις και  προφυλακτικά με κουκκίδες. Προφυλακτικά με επιβραδυντικό για την καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτισης, λεπτά προφυλακτικά για πιο έντονη αίσθηση και προφυλακτικά king size ή προφυλακτικά My Size ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που θα σας ταιριάξει γάντι!

Γιατί να κάνω αγορά προφυλακτικών;

 • Γιατί ασφαλές σεξ και προφυλακτικό πάνε μαζί
 • Γιατί προστατεύουν την μετάδοση σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης
 • Γιατί έρχονται σε κάθε μέγεθος, σχέδιο, χρώμα και γεύση

Νεότερες Αφίξεις Στην Κατηγορία

Αρώματα με φερομόνες

Τα αρώματα με φερομόνες είναι σχεδιασμένα να διεγείρουν τον/την σύντροφο σας όταν τα μυρίσει επάνω σας και να φέρουν πιο έντονη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες…Έρχονται σε διάφορα αρώματα και κυκλοφορούν τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες που θέλουν να κάνουν ακόμα καλύτερη εντύπωση και να φορέσουν ένα ελκυστικό άρωμα που θα τους κάνει ακαταμάχητους.

Στο Vibrations Sex Shop διαλέξαμε αυστηρά τα αρώματα με φερομόνες για άνδρες και αρώματα με φερομόνες για γυναίκες. Δείτε την ποικιλία μας διαλέξτε το άρωμα φερομόνης που σας ταιριάζει και γίνετε ακόμα πιο ελκυστικοί…

Γιατί να κάνω αγορά ένα άρωμα με φερομόνες;

 • Γιατί είναι ειδικά κατασκευασμένα για να διεγείρουν με την μυρωδιά του αρώματος τους
 • Γιατί θα βάλουν σε ερωτική διάθεση τον/την σύντροφο σας και όχι μόνο
 • Γιατί είναι πλήρως ασφαλή στη χρήση

Νεότερες Αφίξεις Στην Κατηγορία

Καθαριστικά Sex Toys - Toy Cleaners

Kρατήστε καθαρά και ασφαλή τα sex toys σας με ένα καθαριστικό για ερωτικά βοηθήματα. Τα Toy Cleaners θα κρατήσουν τα παιχνίδια σας σε άψογη υγιεινή κατάσταση ώστε να είναι ασφαλή για χρήση κάθε φορά που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Δεν αλλοιώνουν το υλικό των sex toys και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Επιπρόσθετα, στην κατηγορία με τα καθαριστικά για sex toys, θα βρείτε και ειδικές πούδρες που διατηρούν τα παιχνίδια σας σε άψογη κατάσταση σε υφή και αίσθηση, σαν να βγήκαν μόλις χθες από το κουτί τους.

Στο Vibrations Sex Shop θα βρείτε ποιοτικά toy cleaners ώστε να κρατάτε τον δονητή σας, την πρωκτική σφήνα ή οποιοδήποτε άλλο sex toy διαθέτετε καθαρό και έτοιμο για δράση.

Γιατί να αγοράσω ένα Καθαριστικό Sex Toys;

 • Γιατί κρατάνε τα παιχνίδια σας σε άψογη κατάσταση υγιεινής
 • Γιατί είναι πλήρως ασφαλή στη χρήση
 • Γιατί διατηρούν την υφή και την αίσθηση του sex toy σαν καινούργια
 • Γιατί δεν επηρεάζουν το υλικό κατασκευής του sex toy

Νεότερες Αφίξεις Στην Κατηγορία

Καλάθι

{"wp_error":"cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired"}
X
X